FG ARUBA TRIP

Van haute cuisine tot street food – we zijn van alle markten thuis. Zo veelzijdig als FG zo veelzijdig het eiland waar een deel van onze roots ligt: Aruba. Op Aruba beleef je een gastronomisch hoogtepunt bij Urvin Croes, op Aruba kun je je ook de lekkerste oestersoep krijgen in de vele foodtrucks die dit One Happy Island rijk is.

In opdracht van Aruba Tourism Authority (ATA) hebben we een reis uitgestippeld langs onze favoriete plekken op op favoriete vakantie-eiland. FG Aruba Trip bevat exclusieve tips voor een exclusieve reis. We geven niet alleen onze culinaire adresjes prijs, we wijzen je ook op de mooiste stranden, de kracht van aloë vera, de meest luxe salons voor een ontspanningsmassage, de belangrijkste bezienswaardigheden en de onontdekte parels. FG Aruba Trip zit bovendien vol met praktische informatie en interessante weetjes. FG Aruba Trip is kortom een handige leidraad voor een onvergetelijke vakantie. Wie zijn smaak van Aruba eenmaal te pakken heeft, wil geheid weer terug.

De vakantieganger is volledig vrij zijn tips op te volgen, hij/zij mag er uiteraard ook een eigen draai aangeven. Wie boekt voor FG Aruba Trip is tot niets verplicht. FG Aruba Trip eindigt niet op de luchthaven. Tijdens een afsluitend ALL-IN achtgangenmenu in FG Restaurant kan er nog volop worden nagenoten.

FG Aruba Trip biedt diverse overnachtingsmogelijkheden, en is vanaf 2.350 euro per persoon –gebaseerd op 9 dagen- te boeken via SilkTravel. Uitbreiding van het aantal reisdagen is uiteraard mogelijk. SilkTravel staat voor exclusieve reizen met de hoogst denkbare kwaliteit. SilkTravel is te bereiken via 088-0033500 of via www.silktravel.nl/reisaanbod/accommodatie/abc-eilanden/aruba/fg-aruba-aanbieding. Alles over Aruba is terug te vinden op www.aruba.com.