FG Bistro is tijdens alle feestdagen geopend. Op kerstavond, met kerstmis en tijdens de jaarwisseling serveren wij een speciaal viergangenmenu voor 57,50 euro en een vijfgangenmenu voor 67,50 euro per persoon.

La vie doit se manger pour vivre

FG Bistro leest als Montmartre aan de Maas. Met barokke spiegels aan de wand en andere grandeur die je in de betere bistro in La Douce France aantreft. Lichtblauw, goud en aubergine zijn de bepalende kleuren. 

De menukaart in FG Bistro ademt Parijs: steak tartare (handgesneden uiteraard), escargots, aubergine grillée à l’huile et à l’ail, tarte tatin, îles flottantes au caramel. In FG Bistro eet je een uitstekend driegangen keuzemenu voor een heel schappelijke prijs, 37 euro per persoon. Bib Gourmandniveau in jargon maar met het zitcomfort van een sterrenrestaurant. 

De wijnkaart bestaat uit het beste dat Frankrijk te bieden heeft.  

Wie mij kent, weet dat ik me niet laten beperken. Ik ben fan van meerdere keukens. De hardlopers uit de Aziatische keuken staan eveneens op de kaart van FG Bistro. Heb jij trek in een bisque d’homard en je vriend(-in) in een tom kha kai hoef je geen kop of munt te leggen, laat staan ruzie te maken. France meets Asia – het is al vaker een gelukkig huwelijk gebleken. Ofwel le meilleur des deux mondes samengepakt in het Rotterdamse Lloydkwartier.

Tafels zijn te reserveren via +31 10 4250520 of via info@fgbistro.nl

FG Bistro, Lloydstraat 204 Rotterdam

www.fgbistro.nl