GRENZELOZE RESTAURANTERVARING

FG Food Labs (1 Michelinster) is een attractie in een attractie, een indrukwekkende treintunnel in de Rotterdamse Hofbogen. Als tussenstop (lunch) of als eindstation (diner), deze gastronomische reis zal je altijd bijblijven.

In FG Food Labs zijn we voortdurend op zoek naar dat ene gerecht dat een speciale herinnering of een blijvend gevoel van welbehagen oproept. Een grenzeloze restaurantervaring, voor minder doen we het niet – elke dag opnieuw.

Op het gebied van smaak, dat durven we hardop te zeggen, is geen restaurant op Hollandse bodem zo vergevorderd. De FG Group beschikt als enige in de Nederlandse gastronomie over een eigen smaaklaboratorium. We experimenteren net zolang totdat de perfectie is bereikt, eerder bereikt het gerecht jouw bord niet.

FG Food Labs -ontworpen door het gerenommeerde designbureau King Kongs- wordt geroemd om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega waar hoge stoelen en een uitgestrekte bar waarboven Josélito -de beste ham ter wereld- bepalend zijn voor de setting. De bar is in FG Food Labs als zitplaats net zo gewild als die in de betere restaurants van Barcelona en San Sebastián – aan de bar hoor je erbij, bij Familia Geurds.

Het terras van FG Food Labs, afkomstig van Big Pillows, kan zich meten aan het mooiste van Nederland. De banken zijn gemaakt van bilinga, de terrastafels van teak en de borreltafels van sourwood. Het zitreliëf, de verschillende hoogtes, geeft het terras een extra dimensie.

FG Food Labs kent geen kledingvoorschriften. Op gympen ben je er net zo welkom als op naaldhakken. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code, da’s onze stellige overtuiging.

Wil je na de lunch of het diner worden thuisgebracht door een privéchauffeur, of wil je met een limousine worden opgehaald? Met alle plezier regelen wij jouw vervoer.

Tafels zijn te reserveren via 010-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl

FG Food Labs, Katshoek 41 Rotterdam

www.fgfoodlabs.nl

090202-474-MONTAGE1