FANATIEK GENIETEN

Tot in onze diepste vezels willen wij onze gasten verwennen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles moet kloppen, zowel op het bord als in het glas. Zowel de sfeer als de service. Zowel de akoestiek als het zitcomfort – alles!

FG Restaurant** telt 54 uiterst comfortabele draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen. Aan die ultraluxe bar eet je Kobe beef ofwel Wagyu A5 uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur. Aan deze bar drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigengestookte gin of whisky van The Glenlivet.

Een eyecatcher in FG Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een waterval, de private dining room is een omgekeerde tuin, een oase van rust. Als enig restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. De chemische formules maken deel uit van het decor in FG Restaurant.

FG Restaurant heeft ModBar de meest geavanceerde espressomachine ter wereld in huis: alle belangrijke hardware is opgeborgen onder de bar. Deze machine kan water uit alle delen van de wereld simuleren, de smaak van water welteverstaan. De keuken is volledig naadloos waardoor bacteriën geen schijn van kans hebben.

Als extra service biedt FG Restaurant zowel tijdens de lunch als tijdens het diner Valet Parking. Wil je na de lunch of het diner thuis worden gebracht door een privéchauffeur, of opgehaald door een limousine? Met alle plezier regelen wij jouw vervoer.

Aan kledingvoorschriften hebben wij maling. Je bent in FG Restaurant op naaldhakken net zo welkom als op sneakers. De ultieme eetbeleving is namelijk niet gekoppeld aan een dress code. Fanatiek Genieten, daar staat FG Restaurant voor.

Tafels voor FG Restaurant zijn te reserveren via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.

FG Restaurant, Katshoek 37b Rotterdam

www.fgrestaurant.nl

FG bar2227