FANATIEK GENIETEN

Tot in onze diepste vezels willen wij onze gasten verwennen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Alles moet kloppen, zowel op het bord als in het glas. Zowel de sfeer als de service. Zowel de akoestiek als het zitcomfort – alles!

FG Restaurant (2 Michelinsterren) telt 54 uiterst comfortabele draaistoelen en een riante bar met 8 zitplaatsen. Aan die riante bar eet je Hida-gyu A5 (world’s finest beef) uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur en drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigengestookte gin. De wijnkaart van FG Restaurant is toegekend met een Best of Award of Excellence van Wine Spectator.

Een eyecatcher in FG Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een waterval, de private dining room is een omgekeerde tuin, een oase van rust. Als enig restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. De scheikundige formules maken deel uit van het decor in FG Restaurant.

FG Restaurant heeft met de ModBar de meest geavanceerde espressomachine ter wereld in huis: alle belangrijke hardware is opgeborgen onder de bar. Deze machine kan water uit alle delen van de wereld simuleren, de smaak van water welteverstaan. FG Restaurant blinkt verder uit in patisserie. Vanaf 6 stuks zijn FG Bonbons -met allerlei (on-)denkbare vullingen- in luxe cadeaudoos verkrijgbaar.

Onze innovaties zijn niet onopgemerkt gebleven. In januari 2017 mochten we uit handen van burgemeester Aboutaleb de Marketing Award Rotterdam in ontvangst nemen. Volgens de jury worden we beschouwd als de aanvoerders van een nieuwe stroming experimenterende koks die Rotterdam als food wallhalla internationaal op de kaart hebben gezet.

Als extra service biedt FG Restaurant zowel tijdens de lunch als tijdens het diner valet parking. Wil je na de lunch of het diner thuis worden gebracht door een privéchauffeur, of opgehaald door een limousine? Met alle plezier regelen wij jouw vervoer.

Aan kledingvoorschriften hebben wij maling. Je bent in FG Restaurant op naaldhakken net zo welkom als op sneakers. De ultieme eetbeleving is namelijk niet gekoppeld aan een dress code. Fanatiek Genieten, daar staat FG Restaurant voor.

Tafels voor FG Restaurant zijn te reserveren via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.

FG Restaurant, Katshoek 37b Rotterdam

www.fgrestaurant.nl

FG bar2227